sectionalen garagedeuren RESIDENTIEEL ALUMINIUM

 

Waneer de garagedeur architectonisch perfect moet aansluiten op de beglaasde facade van een woning, biedt het deurtype Full View Aluminium optimale mogelijkheden. Standaardkleur is geannodiseerd aluminium, maar voorzien van een RAL-coating past dit deurtype perfect bij iedere woningfacade. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 6 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

 

Full View paneel
Keuze aan diverse type beglazingen zoals dubbel acrylaat of polycarbonaat, in doorzichtige, gematteerde of "frosted" uitvoering. Op verzoek zijn afwijkende beglazingen of veiligheidsbeglazingen leverbaar.

     
Helder glas
Mat glas
"Frozen" glas
   

 

Thermo profiel
Deze profielen met koudebrug verhogen de thermische waarde van de full view deuren met circa 30%. De profielen worden op verzoek tegen meerprijs toegepast in onze TL-full view deuren.

 

Thermo profiel

 

 

 

Beslagtype TL
Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Beslagtype TL

 

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden

Zijdeur

 

 

Er is een ruime keuze aan dekoratieve aluminium elementen in standaard configuraties. Uiteraard kunnen deze elementen ook gecombineerd worden met vensters en is het mogelijk om het uiterlijk op individueel verzoek te configureren.