sectionalen industriedeuren TL-FULL VIEW

 

TL-Full View deuren worden toepast wanneer natuurlijke lichtdoorlaat van belang is. Het deurblad bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame met daarin een acrylaat beglazing. Het solide deurblad in combinatie met hoogwaardig beslag maken de TL-Full View deuren geschikt tot afmetingen van maximaal 40 m².

 

Full View paneel
Keuze aan diverse type beglazingen zoals dubbel acrylaat of polycarbonaat, in doorzichtige, gematteerde of "frosted" uitvoering. Op verzoek zijn afwijkende beglazingen of veiligheidsbeglazingen leverbaar.

     
Helder glas
Mat glas
"Frozen" glas
   

 

Thermo profiel
Deze profielen met koudebrug verhogen de thermische waarde van de full view deuren met circa 30%. De profielen worden op verzoek tegen meerprijs toegepast in onze TL-full view deuren.

 

Thermo profiel

 

 

 

Beslagtype TL
Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Beslagtype TL

 

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden.

Zijdeur

 

Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters.

Zijdeur

Er is een ruime keuze aan dekoratieve aluminium elementen in standaard configuraties. Uiteraard kunnen deze elementen ook gecombineerd worden met vensters en is het mogelijk om het uiterlijk op individueel verzoek te configureren.