sectionalen garagedeuren Toprib

 

Een Midrib deurblad met een horizontale groef in het midden van elk paneel geeft de indruk van een solide houten deur met plankmotief (ca 25 cm hoog). Dit deurtype behoort tot de meest populaire uitvoeringen in geheel Europa. Standaard afmetingen tot 6 x 2,75 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

 

  Midrib panelen zijn voorzien van een houtnerf motief. Standaardkleur RAL 9016 wit. Afwerking in iedere RAL-kleur mogelijk.
Houtnerf motief
 

 

Deurblad bestaat uit 40 mm dikke geisoleerde panelen met PU-hardschuim.

Dubbelwandig paneel met oppervlakte bescherming:
   1 – polyurethaan hardschuim,
   2 – staal,
   3 – zink coating,
   4 – phosphaat basis coating,
5-6 – polyester coating garandeert langdurige kleur echtheid zonder
        onderhoud.

Levering met 10 jaar garantie tegen roestvorming.

 

Beslagtype R40
Het R40 railsysteem is voorzien van voorgemonteerde extensieveren, staalkabels en toebehoren. Dit deurtype kent een uiterst snelle en eenvoudige montage. De maximale afmeting voor het beslagtype R40 bedraagt 3000 x 2500 mm.

Beslagtype R40

 

Beslagtype TL
Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Beslagtype TL

 

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden

Zijdeur

 

Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters.

Loopdeur

 

Vensters en dekoraties

Door gebruik te maken van vensters en dekoratieve elementen krijgt uw garage een nog exclusievere en individuele uitstraling:
   
Standaard
 
"Kruis"
 
"Sunrise" (4-delige set)

 

Vensters zijn voorzien van een doorzichtige, gematteerde, of "frosted" acrylaat beglazing:
   
Helder glas
Mat glas
"Frozen" glas

 

Full View panelen kunnen in standaard geannodiseerde aluminium uitvoering of gelakt geleverd worden;

 

nieuw! vensters met RVS frame
Toepassing van onze roestvrijstalen vensters geeft uw garagedeur een moderne en bijzondere uitstraling.