sectionalen industriedeuren TLP-GELIJND (rib)

 

Een horizontale profilering per 10 cm zorgt voor een grote stabiliteit en maakt het gelijnde TLP paneel tot een van de sterkste panelen in de markt. In combinatie met hoogwaardig beslag is een TLP deur leverbaar tot een breedte van 10 m en een oppervlak van 50 m².

 

  Gelijnde panelen bieden een grote variatie aan kleuren in stucco motief. Afwerking in iedere RAL-kleur mogelijk.
Stucco motief
 

 

Stucco motief:

 

Deurblad bestaat uit 40 mm dikke geisoleerde panelen met PU-hardschuim.

Dubbelwandig paneel met oppervlakte bescherming:
   1 – polyurethaan hardschuim,
   2 – staal,
   3 – zink coating,
   4 – phosphaat basis coating,
5-6 – polyester coating garandeert langdurige kleur echtheid zonder
        onderhoud.

Levering met 10 jaar garantie tegen roestvorming.

 

 

Beslagtype TL
Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Beslagtype TL

 

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden

Zijdeur

 

Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters.

Loopdeur

 

Vensters en dekoraties

Door gebruik te maken van vensters en dekoratieve elementen krijgt uw garage een nog exclusievere en individuele uitstraling:
    Venstervarianten (acryl beglazing)
Rond
 
Ovaal
 
Rechthoekig